Hanavo

Dé natuurkapper van Alkmaar.

Testimonials
 

“Vandaag mjjn haar laten knippen en kleuren. Ik ben zeer tevreden. Linda nam de tijd om samen een passende kleur uit te zoeken en heeft eerst mjjn haar geverfd en daarna mjjn haar geknipt. Dat dit op natuurlijke basis gebeurd vind ik een groot pluspunt. De reis van Haarlem naar Alkmaar heb ik er graag voor over.”
Anna-Greet


“Ik was afgelopen vrijdag bij je om te kleuren. Ik wou even laten weten dat de kleur inderdaad wat donkerder is geworden en het grijs ook wat beter gedekt is. Je hebt het leuk geknipt!”
Margo


“Hanavo heeft mijn haar goed gedaan en de kleur vind ik echt natuurlijk, waardoor er zowat geen zichtbare uitgroei ontstaat.
Iedere 6 weken maak ik een afspraak en mijn haar is dikker geworden en zit goed!”
Wilma

“Vooral het feit dat Linda met plantaardige middelen werkt is voor mij de reden dat ik deze kapsalon bezoek. Dat is beter voor je haar en hoofdhuid. Daarnaast is de prijsstelling vrij gunstig.”
Astrid

“Ik ben erg benieuwd naar wat u van HANAVO vindt. Als u uw mening met andere bezoekers wilt delen dan kan u deze naar ons opsturen door middel van het contactformulier. Alvast bedankt!”
Linda