Hanavo

Dé natuurkapper van Alkmaar.

Openingstijden


De salon is gesloten van 15 december 2020 tot en met 8 februari 2021.
Dit ivm de lockdown bepaald door de overheid om de Corona-cijfers zo snel mogelijk weer naar beneden te krijgen.

Er worden door het RIVM en de overheid tussentijds peilingen gedaan om te zien of de lockdown al dan niet versoepeld kan worden.
Houdt daarvoor het nieuws, onze website, of Facebookpagina in de gaten.

De salon is geopend op de volgende dagen/tijden:

Woensdag      10.00 – 18.00 uur
Donderdag     13.30 – 21.30 uur
Vrijdag           
10.00 – 18.00 uur
Zaterdag       
 11.00 – 14.00 uur

Ik werk uitsluitend op afspraak.

In verband met Covid-19 werk ik volgens de richtlijnen en regels van het RIVM, dit houdt in dat ik de volgende regels handhaaf:

 – Ik werk 1 op 1, er is uitsluitend 1 klant per afspraak in de salon.
– Houd u aan de afgesproken tijd en kom op tijd, dus niet te vroeg maar ook zeker niet te laat anders kom ik in de knoop met de afspraken van andere klanten, als u te vroeg bent kan het zijn dat u even buiten moet wachten.
– Omdat 1 1/2 meter afstand niet mogelijk is als ik met mijn handen in uw haar zit zorg ik zelf, indien nodig of indien gewenst, voor voldoende bescherming.
– Na elke klant wordt de stoel, de wasbak, het planchet en overige gebruikte materialen gereinigd.
– Indien u een afspraak heeft en niet op tijd aanwezig kunt zijn, neem dan zsm telefonisch contact op of via WhatsApp, uw afspraak zal dan verzet worden, ik kan niet garanderen dat dat op dezelfde dag zal zijn.
– Indien u, of één van uw gezinsleden klachten heeft zoals keelpijn, smaakverlies, koorts, verkoudheid of griepachtige klachten verzoek ik u dit op tijd door te geven, in dat geval wordt uw afspraak geannuleerd en kunt u tijdelijk geen nieuwe afspraak maken.

Het zijn nogal wat regels, maar dit is nodig om de curve nóg verder naar beneden te brengen en verdere verspreiding van Covid-19 tegen te gaan. Ik vertrouw op uw begrip en bedank u alvast voor uw medewerking.

Mobiel : 06-33378310 (WhatsApp)

*Bij niet verschijnen zonder afzegging ben ik genoodzaakt kosten in rekening te brengen.